You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Byggprojekt i Sydafrika

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Lavender Hill township, Kapstaden
  • Placering? Lokaler för lokalsamhället som flerfunktions-center & samlingslokaler
  • Min roll? Byggnads- och underhållsarbete
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från 1vecka
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer! Projektet har dock sommarstängt från mitten av december till mitten av januari.

Om du är intresserad av smutsiga händer och konkret resultat av ditt arbete så kan vårt byggprojekt vara intressant. Vi har ett projekt i Kapstaden i kåkstaden Village Heights.

Som byggvolontär i Sydafrika hjälper du till med att bygga samlingslokaler och andra flerfunktions-center i det ovan nämnda området. Ditt arbete spelar stor roll i utvecklingen av dessa viktiga byggnader och många lokalinvånare kommer att få tillgång till fräscha lokaler genom detta. Du kommer jobba sida vid sida med lokalbefolkningen och hjälpa dem som behöver ett par extra händer. Ingen tidigare erfarenhet av byggnadsarbete behövs.

Volunteers help build a community building in South Africa

Dina arbetsuppgifter kommer att variera. Det behöver grävas för husfundamentet, skyfflas cement med spade och skottkärra, cementblock och annat material för väggarna behöver sättas på plats, taket ska byggas och sedan ska alltihopa målas innan det är klart. Du arbetar på morgonen och sena eftermiddagen när det är lite svalare. Du kommer därför ha gott om tid att utforska områdena omkring dig och tränga in på djupet. Varje byggplats handleds av kvalificerade byggjobbare från lokalsamhället. En volontärresa för dig som vill somna glad och trött!

Project Reports South Africa Building Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲