You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Byggprojekt i Ghana

Översikt
  • Var? Akuapem Hills
  • Placering? Småbyar på landsbygden
  • Min roll? Hjälpa till med byggande och renovering
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från 1 vecka
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Våra byggprojekt i Ghana ligger i Akuapem Hills, en timme norr om Accra i ett underbart vackert landskap.

Volontärer hjälper till med att bygga skolor och hus för familjer. Vanligen byggs de av tegelstenar av torkad lera. Du kommer också bli involverad i att utforma omgivningarna och landskapet, samt att måla de färdiga byggnaderna.

Byggarbetet sker på morgonen för att undvika den stekande solen mitt på dagen, så du kommer ha gott om tid att bekanta dig med det ghananska samhället. Många volontärer involverar sig i lokalsamhället genom att hjälpa barnen i förskolan eller spela fotboll med barnen när byggarbetet är klart för dagen.

Detta projekt ger en god möjlighet att bo och arbeta i ett afrikanskt samhälle på landsbygden och många volontärer använder denna möjlighet för att lättare komma närmare Ghanas fascinerande kultur och gästvänliga människor. Volontärresor inom bygg passar alla som inte är rädda för att hugga i!

I många områden lever familjer i dåliga hus och barnen går i skola i fallfärdiga byggnader. Vårt byggprojekt ger dem möjlighet att flytta till bättre hem och barn kan få sin utbildning i en säker miljö med nya klassrum.

Du kan också hjälpa till med andra projekt i omgivningen såsom att måla lokala skolor eller renovera klassrum i skolor som redan är byggda. Volontärer från Projects Abroad har till och med byggt ett bibilotek till en skola!

Volontärer som åker på det här projektet kan också spendera ett par timmar i veckan på vårt jordbruksprojekt i Ghana.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲