You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Följ med oss på en 45-dagars byggutmaning på Filippinerna!

45 dagars byggutmaning på Filippinerna

Är du redo att följa med oss på vår fantastiska 45-dagars byggutmaning på Filippinerna?

Med start den 3 september 2018, under 45 dagar, kommer våra volontärer att arbeta med att bygga ut vårt fysioterapi och rehabiliteringscenter i norra Cebu.

En fysioterapivolontär arbetar med en patient på rehabiliteringscentret där Projects Abroad kommet att ha sitt korta byggprojekt på Filippinerna

Det är viktigt att vi bygger ut centret då väntelistan för patienter kontinuerligt växer och har gjort det sen vi öppnade i juli 2016. Eftersom det är det enda fysioterapi och rehabiliteringscenter som erbjuder gratis hjälp i denna region, är många personer med funktionshinder helt beroende av centret för att få hjälp. Det som startade som ett hjälpcenter för fem barn som har cerebral pares och hydrocephalus har nu utökats till att hjälpa 89 patienter med olika funktionsnedsättningar.

Vårt mål är att bygga ut centret med 12 kvm så att vi kan få extra utrymme för att träffa patienter och för vår utrustning. Ett större center betyder att vår fysioterapi och arbetsterapivolontärer kan träffa fler patienter och hjälpa dem att få en bättre fungerande vardag och öka deras livskvalité.

Vi behöver din hjälp för vårt korta byggprojekt på Filippinerna

En hantverkare förbereder byggarbetsplatsen för Projects Abroads 45 dagars byggutmaning på Filippinerna

Detta korta byggprojekt på Filippinerna är din möjlighet att göra synlig och meningsfull skillnad för människor som lever med funktionshinder. Du kommer direkt se resultat av ditt arbete.

Beroende på när du börjar arbeta på byggprojektet kommer du att få:

  • Blanda cement
  • Bygga och spackla väggar
  • Installera dörrar
  • Sätta upp takstolar
  • Måla

Du behöver ingen erfarenhet eller förkunskaper för att vara med. Våra lokala hantverkare kommer lära dig allt du behöver veta för att kunna göra en insats. Du kan volontärarbeta på vår byggutmaning från en vecka till längst 45 dagar. Oavsett hur länge du väljer att arbeta på projektet kommer du göra en insats då varje litet steg gör att vi kommer närmare målet.

Desto fler volontärer som deltar i vårt korta byggprojekt desto snabbare når vi vårt mål. Med din hjälp kan vi hjälpa fler patienter och göra en större insats

Anmäl dig till vårt korta byggprojekt på Filippinerna redan nu och ta del av denna byggutmaning från början på september till mitten på oktober.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲