Projects Abroad volunteers pay a visit to the baobabs while volunteering in Madagascar.

Volontär på Madagaskar

Bo mitt i regnskogen och hjälp till att skydda Madagaskars utrotningshotade lemurer 

Volontärarbeta i Madagaskar med oss på Projects Abroad och besök ett av de mest fascinerande länderna i världen. Du kan uppleva både häpnadsväckande vacker regnskog och unika vilda djur som lemurer, samtidigt som du volontärarbetar på ett av våra projekt.


Du kan volontärarbeta med barn på vårt dagcenter som fokuserar på att stötta små barns utveckling, eller skydda regnskogen genom att delta i viktiga naturskyddsinitiativ. Det finns även möjligheter att volontärarbeta med folkhälsa, där du blir en del i långsiktiga insatser att förbättra hälsan hos människor på landsbygden. Vi driver ett flertal projekt på Madagaskar så du kan garanterat hitta ett projekt som passar dig.


Alla våra projekt är baserade i det lilla samhället Andasibe och du har support 24/7 från vår egen personal på plats genom hela din resa.


Madagaskar är ett otroligt spännande land som är mest känt för sitt unika växt och djurliv. På din lediga tid kan du besöka vilddjursreservat och se djuren som gör Madagaskar så unikt.

Tillgängliga projekt på Madagaskar

Filter by:

1-2 of 2 Projekt

A large lemur balancing on a pole in the rainforest spotted by volunteers during their rainforest conservation volunteering in Madagascar with Projects Abroad.
Lemurer, månfjärilar och regnskog på Madagaskar
Läs mer här
  • Helt flexibla datum
  • Alla över 16 år kan delta
  • Från 1 vecka
  • Från 22,200 SEK
Volunteers spot a chameleon during their Conservation Projects in Madagascar for high school students
Volontärarbeta i regnskogen på Madagaskar som ungdomsvolontär
Läs mer här
  • Fasta datum under skollov
  • Det här är ett projekt för dig som är 15-18 år
  • Från 2 veckor
  • Från 27,000 SEK

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Madagaskar-experter på:

08 - 55 921 116

eller maila:

för att börja planera din resa

Var vi arbetar i Madagaskar

Andasibe

När du volontärarbetar i Madagaskar kommer du vara baserad i det lilla samhället Andasibe, som har en population på ungefär 12 000 människor. Staden ligger ungefär 4 h öst om huvudstaden Antananarivo och nära till tre naturskyddsområden.


En av höjdpunkterna när du är volontärarbetar i Madagaskar är allt unikt djur- och växtliv. Du kan tillbringa din lediga tid med att utforska vilddjursreservat och titta på lemurer som smidigt hoppar från träd till träd.


Ett resmål du inte får missa är Tsingy de Bemaraha som ligger på UNESCOs världsarvslista, som med sina kalkstensklippor kallas ibland ”Labyrinten av sten”. Du kan även promenera genom det majestätiska Avenue of the Baobabs och uppskatta skönheten i dessa unikt formade träd.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst till Madagaskar.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer