Projects Abroad volunteers take a break by the Belize sign during their volunteer work in Belize.

Volontär i Belize

Res till Karibiens okända pärla Belize och gör en viktig insats för människor och djur 

Bli volontär i Belize med oss på Projects Abroad och delta i en långsiktig insats att stötta människor från utsatta delar av samhället. Upplev det dagliga livet i detta vackra land i Karibien, samtidigt som du gör skillnad för andra.

Du kommer tillbringa dina dagar på något av våra volontärprojekt i Belize. Det kan vara att lära barn att läsa för att öka läskunnigheten på en lokal skola, eller ta hand om djur på ett underbemannat djurhem. Du kan även hjälpa till att bevara och skydda Belizes barriärrev, eller förbättra tillgången till sjukvård i utsatta delar av samhället.

Under din tid i Belize kommer du vara baserad i San Pedro, förutom om du utför naturskyddsarbete, för då är du baserad Placencia. Oavsett i vilken stad ditt volontärarbete i Belize ligger, finns vår personal på plats tillgänglig för dig 24/7 om du behöver stöd eller hjälp.

Belize är ett spektakulärt land med många olika kulturer och folkslag. Med sina vackra stränder, marinreservat och det näst största barriärrevet i världen, är det ett perfekt resmål för alla strandälskare. Landet har även en fascinerande historia med mayafolket och du kan besöka arkeologiska platser och museum. Ta ett steg utanför din bekvämlighetszon och volontärarbeta i detta spännande tropiska land.

Tillgängliga projekt i Belize

Filter by:

1-3 of 3 Projekt

Projects Abroad volunteers working with children in Belize celebrate the end of a successful summer camp with local children.
Volontärarbeta med barn i Belize
Läs mer här
 • Helt flexibla datum
 • Alla över 16 år kan delta
 • Från 1 vecka
 • Från 18,950 SEK
Volunteers hold the dogs from their placement as they work with animals in Belize
Volontärarbeta med djur i Belize
Läs mer här
 • Helt flexibla datum
 • Alla över 16 år kan delta
 • Från 1 vecka
 • Från 18,950 SEK
Youth development volunteers run an educational activity for the children in Belize.
Volontärarbeta på vårt ungdomsprojekt i Belize
Läs mer här
 • Helt flexibla datum
 • Alla över 16 år kan delta
 • Från 2 veckor
 • Från 21,700 SEK

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Belize-experter på:

08 - 55 921 116

eller maila:

för att börja planera din resa

Var vi arbetar i Belize

Ditt volontärarbete i Belize kommer ske antingen i San Pedro eller Placencia. De flesta av våra projekt finns i San Pedro, men vårt marinskyddsprojekt är baserat i Placencia.

San Pedro

San Pedro är en liten kuststad på Ambergris Caye, den största ön utanför Belize kust. Staden är hem till ungefär 15000 människor, där många av dem åker runt i golfbilar eller motorcyklar. Så förbered dig på att se massor av båda fordonen under din volontärresa till Belize.


Du kommer bo och volontärarbeta i samhället nära stranden. På din fritid finns det massor att göra i San Pedro. Simma och sola på de vackra stränderna, eller dyk i det färgglada barriärrevet.


San Pedro är även hem till spännande konstgallerier och museum. Efter att du slutat ditt arbete för dagen, besök dessa sevärdheter och lär dig mer om kulturen och Belizes historia.

Placencia

Vårt dyk -och marinvårdsprojekt är baserat i Placencia, som är en halvö längs med Belize södra kust. Med en väldig liten population av 3500 människor, är det den perfekta platsen för att hitta tillbaka till naturen.


Du kommer bo och arbeta längs med kusten och i skyddade marinreservat. Placencia är med sina vita stränder och koboltblå vatten, en fanstatisk plats att utforska havets skönhet.


Platsen är även rik på Mayafolkets historia. Du kan besöka platser som Mayflower Archaeological Reserve för att lära dig mer om Belizes fascinerande historia. Kan du inte få nog av hav och stränder, kan du paddla kajak genom mangroveträden i Placencia Lagoon, för att se om du kan få syn på de mantor och rockor som bor där.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst i Belize.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer