You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Flygresor med Projects Abroad

Resor

Projects Abroad har över 20 års erfarenhet av att boka flygresor till våra volontärer över hela världen. Att leta efter flygresor på nätet kan vara tidskrävande, överväldigande och frustrerande – låt oss göra jobbet!

Vi kan hjälpa dig att boka de bästa flighterna och säkerställer att du får de säkraste, bekvämaste och mest kostnadseffektiva förslagen oavsett hur komplicerade dina reseplaner är.

Fördelar att boka flyg genom Projects Abroad

Vi har ett erfaret reseteam som erbjuder personlig service och har många års erfarenhet av att arrangera flygbiljetter till tusentals volontärer till våra olika destinationer. Personalen har djup kunskap om våra destinationer och vet de bästa sätten att ta dig dit du vill!

Här är några fördelar med att boka din flygresa med Projects Abroad:

 • Det är en personlig, snabb och effektiv service och vår personal tar hänsyn till alla dina önskemål
 • Vi använder säkra och pålitliga flygbolag
 • Vi letar efter ombokningsbara flygbiljetter
 • Vi arrangerar transfers och anslutande flyg automatiskt
 • Vi håller dig informerad om alla viktiga detaljer – förändringar i tidtabeller, förseningar,bagagebestämmelser, tidszoner och datumförändringar
 • Vi väljer bra rutter
 • Vi försöker alltid sätta dig på samma plan som andra volontärer (kanske extra skönt för våra ungdomsvolontärer som ofta flyger själva för första gången)
 • Vissa av länderna vi arbetar i är små och har specifika flygplatser som inte kan bokas på nätet. Vår personal kan boka den exakta flygplatsen du ska till
 • Om du ska resa på egen hand före eller efter ditt volontärarbete så kan vi hjälpa dig att boka flyg oavsett vart du ska åka, var i världen som helst

Alla volontärer som reser med oss har också tillgång till ett nödsamtalsnummer 24/7

Hur funkar det?

Att boka din flygresa har aldrig varit enklare! Eftersom Projects Abroad planerar och hanterar dina flygresor och håller koll på alla detaljer så har du tid att fokusera på andra förberedelser inför din resa.

Såhär fungerar det:

 1. När du ansöker till Projects Abroad, klicka i rutan om flygresor i ansökningsformuläret
 2. Ditt deltagande accepteras
 3. Vi skickar dig ett flygförslag och pris
 4. Om du inte är helt nöjd med förslaget så skickar vi fler förslag tills vi hittar den som känns rätt för dig
 5. Vi bokar bara en flygresa efter att du godkänt och betalat för den

Vi kan hitta resealternativ som passar alla dina personliga behov. Boka din flygresa med Projects Abroad idag!

Våra experter i reseteamet: Ana Silvia, Tatiana, Blanca and JesicaVåra experter i reseteamet: Ana Silvia, Tatiana, Blanca and Jesica

Vanliga frågor (FAQ)
Visa alla

Vanliga frågor om flygresor

Här är de vanligaste frågorna om flygresor med Projects Abroad och våra svar på dem. Om du undrar över något mer är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vilken flygplats ska jag åka till?
Du hittar rätt flygplats för ditt projekt här.
Har jag tillräckligt med tid att byta flyg om jag inte kan flyga direkt till destinationen?
Ja. Vårt reseteam bokar bara flygbiljetter där den anslutande förbindelsen garanteras av flygbolaget. Om det blir förseningar på grund av väder eller annat bokas du om till nästa tillgängliga flyg. Om det händer ringer du din kontaktperson på destinationen så att vi vet när flyget ankommer.
Vad händer om jag behöver ändra min flygresa?
Inga problem! Allt du behöver göra är att kontakta vårt reseteam och de gör alla förändringar du behöver. Att ändra biljetten kommer att kosta dig en summa men vi berättar alltid om kostnaden innan vi bokar om.
Hur mycket bagage får jag ta med?
Hur mycket bagage du får ta med och vad det får väga varierar mellan olika flygbolag och vilken typ av biljett du köper. Av vårt reseteam får du veta vad som gäller för ditt flyg.
Kan jag välja sittplats?
Ibland. Det avgörs av vilket flygbolag du flyger med. Vissa bolag tillåter bokning av plats innan avfärd, andra inte.
Hur betalar jag för flyget?
Vänligen betala för ditt flyg genom PayPal eller med ditt bankkort genom din MyProjectsAbroad sida. När du ansökt och betalt anmälningsavgiften får du inloggningsuppgifter dit.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲