You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärresor utomlands

Kvinnlig lärarvolontär lär ut engelska vid undervisningsprojekt i Ghana

En volontärresa utomlands är ett fantastiskt sätt att upptäcka världen och lära sig om andra länder och kulturer, samtidigt som du har möjlighet att faktiskt göra skillnad för utsatta människor.

Det kan verka som att man inte gör så stor skillnad under en volontärresa på bara några veckor, men när tusentals volontärer varje år arbetar mot samma långsiktiga mål så är din insats en viktig del i pusslet.

Projects Abroad har ett mycket brett utbud av volontärresor utomlands att välja mellan.

Med 25 års erfarenhet av volontärresor kan vi med säkerhet säga att vi vet vad vi gör. Våra projekt är alltid långsiktiga och fokuserar först och främst på att hjälpa de människor och samhällen vi arbetar i.

Vart du än väljer att resa så har vi lokal personal på plats med lång erfarenhet av volontärresor som är tillgängliga 24/7 för att ge dig det stöd du behöver. På våra volontärresor bor du vanligen i värdfamilj i närheten av ditt volontärarbete, ofta tillsammans med åtminstone en annan volontär. 

Vad kan du göra på din volontärresa?

Välj mellan ett trettiotal destinationer och hundratals olika volontärprojekt. Vid de flesta projekt krävs ingen tidigare erfarenhet, bara en vilja att hjälpa till.

Kvinnlig lärarvolontär lär ut engelska vid undervisningsprojekt i Ghana

De allra flesta standardplaceringar är tillgängliga för dig som fyllt 16 år - och utöver dessa så har vi en rad skräddarsydda specialprojekt:

Hör av dig idag och utforska dina möjligheter till att åka på volontärresa!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲