You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Nyhetsbrev arkiv

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014

December 24, 2015

God jul och tack för ett fantastiskt 2015!

Med bara en dryg vecka kvar av 2015 vill vi på Projects Abroad ta tillfället i akt och tacka alla våra fantastiska volontärer som hjälpt oss göra världen till en bättre plats i år. Det är genom ert engagemang och er omtanke som vi kan fortsätta att utveckla våra existerande projekt, och starta nya för att hjälpa fler människor på fler platser i världen. I år har vi kunnat glädjas över att ha ökat vårt utbud av destinationer med Belize och Madagaskar, och i början av 2016 drar vi igång i Bangladesh!

November 12, 2015

Vi säger hej så länge till Indien, och hej på dig Laos!

I guideböcker och resemagasin ges Laos ofta epitetet "Asiens gömda pärla". Och det är precis vad det är. Inklämmt mellan tungviktarna i samanhanget: Thailand, Vietnam, och Kambodja attraherar landet endast en bråkdel av turisthorderna som söker sig till Sydostasien varje år.

October 8, 2015

Från nomader i Mongoliet, till dykning i Kambodja

Mongoliet är ett land av kontraster – huvudstaden Ulan Bator, med en stadsbild dominerad av sovjetiska betongkomplex står i skarp kontrast mot landskapet som breder ut sig utanför stadsgränsen. Slätter och ökenlandskap som sträcker från horisont till horisont. Här lever över en tredjedel av Mongoliets befolkning sina liv som nomader.

September 4, 2015

Vill du uppleva nya kulturer och växa som människa?

Volontärarbete vid ett sjukvårdsprojekt i ett utvecklingsland kan vara ett lärorikt uppvaknande. Brist på personal och resurser hör ofta till vanligheterna, och med fattigdom kommer långtgående sjukdomstillstånd och åkommor, då människor inte har råd eller möjlighet att uppsöka vård.

August 2, 2015

Ska du plugga i höst? Ge ditt CV det lyft det förtjänar med en praktikplats utomlands

Ska du börja pluggga i höst? På många utbildningar är det obligatoriskt med praktik. Varför inte ge dig själv och ditt CV en rejäl fördel med en praktikplats utomlands.

July 2, 2015

Vi har fått mycket gjort sedan sist!

Efter de förödande jordskalven tidigare i år, är Nepal i stort behov av hjälp och kommer så vara under en överskådlig framtid. Vi är just nu i full gång med återuppbyggnaden av Sunriseskolan i Katmandu som vi samarbetat med under lång tid. Våra volontärer på plats har tillsammans med personal på plats gjort fantastiska framsteg sedan projektet startade i början av Juni.

June 29, 2015

Hög tid för sommaräventyr!

Är du mellan 16-19 år och vill prova på volontärarbete under ordnade former tillsammans med ungdomar i samma ålder från hela världen? Det finns fortfarande platser kvar till flera av projekten så ta nu chansen!

January 20, 2015

Spännande marina projekt utomlands!

Nu utökar vi hajprojekten efter det fantastiska första året i Fiji med Hermanus I Syafrika! Trycket har varit hårt i Fiji under det gångna året och därför startar vi nu ett nytt projekt i de hajrika vattnen utanför Hermanus på Sydafrikas sydkust.

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014

 

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲