You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Nyhetsbrev arkiv

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014

September 30, 2018

Nu har vi släppt datumen för våra vinterspecial!

Det börjar vara dags att boka julens resor. En av våra vinterspecialdestinationer är Madagaskar! Res iväg från vintern och ta reda på vad som finns på det madagaskiska julbordet. Ryktet går att det kan finnas litchis, men det är bäst att åka och se efter själv.

August 30, 2018

Ändrade planer i höst?

Följ med oss till vårt unika projekt i Kapstaden där vi rehabiliterar skadade sjöfåglar. Fåglarna i projektet är ofta skadade av fiskeredskap eller av olja och behöver vård för att kunna släppas ut i det vilda igen. På projektet jobbar vi även med bevarandet av den utrotningshotade Afrikanska pingvinen. En fantastisk chans att lära sig mer om bevarandet av utrotningshotade arter.

July 10, 2018

Sommar, studier och framtid!

Du som själv är mellan 15-18 år eller om du har barn eller bekanta som är i rätt ålder, det finns fortfarande möjlighet att boka sommarens resa! Resorna är antingen 2,3 eller 4 veckor långa och som deltagare jobbar du i team med andra ungdomar från hela världen. Allt under handledning av vår egen personal på plats.

June 18, 2018

Sköldpaddor, krokodiler och iguanor!

Uppgifterna för våra volontärer på natur & miljöprojektet i Mexiko är många. Tidigare har ni kunnat läsa om insamling av sköldpaddsägg. Detta för att förhindra att de äts upp av råttor, fåglar och andra djur.

April 30, 2018

90 000 sköldpaddor!

Du som själv är mellan 15-18 år eller om du har barn eller bekanta som är i rätt ålder, det börjar bli dags att boka sommarens resa! Resorna är antingen 2,3 eller 4 veckor långa och som deltagare jobbar du i team med andra ungdomar från hela världen. Allt under handledning av vår egen personal på plats.

March 17, 2018

Hög tid att boka sommarens ungdomsresa!

Du som själv är mellan 15-18 år eller om du har barn eller bekanta som är i rätt ålder, det börjar bli dags att boka sommarens resa! Resorna är antingen 2,3 eller 4 veckor långa och som deltagare jobbar du i team med andra ungdomar från hela världen.

February 28, 2018

Pestutbrott fick våra volontärer att agera

I slutet av 2017 blev det ett pestutbrott på Madagaskar. Som tur nådde utbrottet inte Andasibe där våra projekt är baserade. De lokala myndigheterna agerade snabbt med att implementera enkla, men effektiva, sätt att begränsa smittan. Människors ansvar och gensvar på strategierna gjorde att det snabbt blev en minskning av fallen.

January 31, 2018

Jaktmetoder vi borde lämna bakom oss

Våra volontärer inom natur & miljö i Kenya hjälpte nyligen till med att leta upp och ta bort fällor i området vi är verksamma i under ett initiativ mot tjuvjakt. Dessa fällor utgör en tyst och dödlig fara på Afrikas grässlätter, regnskogar och savanner. Genom att ta bort dem och att delta i flera andra aktiviteter hjälper våra volontärer till att skapa en säker miljö för de vilda djuren.

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014

 

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲