Vår tid i Indien har varit fantastisk, med otroligt engagerade volontärer och personal, men under 2017 skiftar vi fokus till Sri Lanka, Nepal.

Under överskådlig framtid har vi inga projekt i Indien.

Välj istället ett av våra etablerade projekt i Nepal, eller Sri Lanka.

Om du verkligen bestämt dig för Indien, hör av dig så håller vi dig uppdaterad om när vi tar emot volontärer igen.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktisera eller volontärarbeta inom medicin i Indien

Översikt
  • Var? Jaipur
  • Placering? Sjukhus
  • Min roll? Observera och assistera lokal sjukvårdspersonal
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Projektet drivs inte för tillfället!

Vi har ett flertal möjligheter för dig som volontär i Indien, inclusive en klinik för spetälska, pediatrik och gynekologi, palliativ vård vid ett vårdhem samt stora allmänna sjukhus. Vi har även volontärplatser på en klinik som specialiserat sig mot Ayurvedisk medicin. Som volontär får du pröva på flera områden eftersom du roterar mellan avdelningarna.

Om du hellre vill specialisera dig på ett område kan vi ordna så att du får praktisera på en specifik avdelning. Du kommer observera och assistera ordinarie personal och får hjälpa till att ställa diagnoser och föreslå behandling. Du bör vara beredd på att få möta både sjukdomar, tillstånd och behandlingar som är mycket ovanliga i Sverige.

Våra praktikplatser finns i och omkring staden Jaipur i delstaten Rajastan i nordvästra Indien och volontärresor går hit hela året.

Vanligen arbetar du måndag till fredag med lediga kvällar och helger. Då passar du givetvis på att upptäcka Jaipur och det intressanta indiska samhället du har runt dig.

Du bor i närheten av din placering i en av våra välkomnande värdfamiljer, ofta tillsammans med åtminstone en annan volontär/praktikant.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲
Feedback
Du verkar intresserad av våra projekt! Har du lust att berätta mer?
Med nöje! Inte just nu tack.