Vår tid i Indien har varit fantastisk, med otroligt engagerade volontärer och personal, men under 2017 skiftar vi fokus till Sri Lanka, Nepal.

Under överskådlig framtid har vi inga projekt i Indien.

Välj istället ett av våra etablerade projekt i Nepal, eller Sri Lanka.

Om du verkligen bestämt dig för Indien, hör av dig så håller vi dig uppdaterad om när vi tar emot volontärer igen.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

När du anländer till Indien

Praktisk information
Stöd och säkerhet Ankomstprocedur i Indien

Volunteer and young child sharing a laugh outside a project placement in India

De flesta av våra volontärer flyger till Jaipur International Airport, för att där mötas av en av våra lokala medarbetare – håll utkik efter skylten med Projects Abroads logo på.

Från flygplatsen blir du skjutsad till ditt boende, där du får möjlighet att tvätta av dig resdammet och komma till rätta.

Om du väljer att flyga till Delhi istället för Jaipur så tillkommer en extra kostnad för transport mellan de två städerna.

Introduktion & Rundtur

Dagen efter din ankomst kommer du att träffa projektkoordinatorn, och du får ett välkomstpaket som innehåller en massa nyttig information och en karta över staden. Efter en introduktion vid vårt kontor får du en rundtur för att se var saker som växlingskontor, post, och internetkaféer ligger. Därefter åker ni till din projektplacering för ännu en genomgång.

Du får möta din handledare, och ges möjlighet att få svar på alla dina frågor. Vanligtvis börjar arbetet dagen efter den här introduktionen.

Om du skulle behöva använda kollektivtrafik för att ta dig till och från din placering så står du själv för den kostnaden.

Flexibla datum Mer information

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲
Feedback
Du verkar intresserad av våra projekt! Har du lust att berätta mer?
Med nöje! Inte just nu tack.