Vår tid i Indien har varit fantastisk, med otroligt engagerade volontärer och personal, men under 2017 skiftar vi fokus till Sri Lanka, Nepal.

Under överskådlig framtid har vi inga projekt i Indien.

Välj istället ett av våra etablerade projekt i Nepal, eller Sri Lanka.

Om du verkligen bestämt dig för Indien, hör av dig så håller vi dig uppdaterad om när vi tar emot volontärer igen.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Skolidrott i Indien

Översikt
  • Var? Jaipur
  • Placering? Lokala skolor
  • Min roll? Assisterande idrottslärare
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Indien är ett fantastiskt land att vara idrottstränare i. Fråga vem som helst som varit på en cricketmatch i Indien och du förstår att de är tokiga i sport. Precis som i andra delar av Asien ser många indier på sportsändningar från Europa och de är väl insatta i den internationella idrotten redan från unga år.

Dock gör brist på resurser att många inte kan delta i idrottsaktiviteter och det är här du kommer in.

Idrottslärare i skolor

Volunteers in India coach soccer to local children in communities

Det finns många sportplaceringar där du kan hjälpa till att träna volleyboll, basket, tennis, friidrott eller fotboll. Är du särskilt intresserad av indiska favoriter som cricket eller badminton kan vi också hitta såna placeringar.

Huvudmålet för volontärer på denna idrottsplacering är att assistera de lokala lärarna. Som volontär kan du bli involverad i så många idrotter du vill eller fokusera på din favorit. Uppgifterna kan vara många och varierade från att hjälpa till med material, sätta upp nät och fixa banor till att hålla i träningar.

De flesta barn verkar ha en naturlig och gränslös aptit för idrott, särskilt när den är tillgänglig och rolig. Inom kort märker du förändringar i barnens kondition och färdigheter vilket gör det extra roligt för dig som lärare.

Två gånger i månaden hjälper alla volontärer inom omsorg, undervisning och sport till i det lokala samhället. Arbetet handlar om att ge tillbaka genom att sätta upp ett bibliotek, skapa lärande leksaker eller deltagande i ett lokalt sportevenemang- våra volontärer är välkomna att komma med förslag.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲
Feedback
Du verkar intresserad av våra projekt! Har du lust att berätta mer?
Med nöje! Inte just nu tack.