Vill du ha svar på alla dina frågor om volontärarbete?

Kom förbi Skånegatan 63 i Stockholm den Måndag 17 april 2017 kl 16:30 - 18:00!

Anmäl dig här

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbeta som friidrottstränare utomlands

Training exercises at a Sports placement abroad.

Vart fjärde år engagerar de olympiska spelen miljontals idrottsintresserade världen över, och friidrott är en av de mest populära delarna av programmet. Den stora variationen av grenar gör att det finns något för alla smaker.

Teenage students do exercises before their track & field session at school.

Det gäller förstås även för utövare; om du inte är snabb nog för kortdistans, så kanske du har uthålligheten för att konkurrera på 10 000 meter; om löpning inte är din grej, är du kanske bättre på kast- eller hoppgrenar?

De flesta grenar kräver lite eller ingen utrustning, vilket gör det enkelt att utöva friidrott, även i utvecklingsländer där man ofta lider brist på ekonomiska resurser. Och även om de flesta grenarna är individuella, är de organiserade på ett sätt som gör att varje deltagare utgör en del av ett större lag som stöttar varandra inom respektive discipliner.

Den inkluderande och lagorienterade uppbyggnaden gör friidrott till en perfekt utvecklingssport, vilket är grunden till att Projects Abroad skickar volontärer för att arbeta som friidrottstränare i utvecklingsländer.

Friidrott projekt i:

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲
Feedback
Du verkar intresserad av våra projekt! Har du lust att berätta mer?
Med nöje! Inte just nu tack.